JEEP RENEGADE 150 HK DCT BENZIN First Edition

Car images
 JEEP RENEGADE 150 HK DCT BENZIN F.ED.

Beskrivelse

Car desc
Med en rummelighed blandt de bedste i klassen, et stort bagagerum, masser af geniale opbevaringspladser, mere hovedplads og maksimal bredde i sin kategori, har Jeep® Renegade rigelig plads og masser af komfort. Den nye Jeep Renegade er en kompakt SUV med maksimal kapacitet, og som skiller sig ud på vejen sit markante og robuste udseende. Avancerede sikkerhedsfunktioner i kombination helt nye benzin- og re-designede dieselmotorer gør at du kan slappe af og nyde turen. Gør dig klar til at udforske verden med Jeep.

Energi: B
Brændstoføkonomi v. blandet kørsel: 13,7 km/l
CO2 udledning: 171 gr/km"
Mere

Udstyr

Udvalgt standard udstyr:

Klimaanlæg, 2-zoner
Varme i forsæder
Vognbaneassistent med aktiv styring
Læderrat med varme
Automatisk nødbremse
Adaptiv fartpilot
Apple Carplay
7'' Uconnecte HD touch-skærm m.DAB og Bluetooth

+ First edition udstyr:
Komfortpakke
Lyspakke
Udsynspakke

Vil du vide mere om bilens specifikationer eller se hele udstyrslisten kan du besøge henholdsvis www.jeep.dk eller http://docs.jeep.dk/Prislister/Jeepprisliste/#/.

Mere

Ekstraudstyr

Forsikring

FCA Capital forsikring fra

449,- kr pr md.

FCA Capital forsikring er skræddersyet specielt til din JEEP. Når du privatleaser din JEEP kan vi tilbyde dig en fordelagtig forsikring, der giver dig god dækning og attraktive fordele. I det gældende tilbud er det en fast pris med frit kilometerforbrug. Du får også en fri lånebil ved en eventuel skadesreparation og der er fri reparation af stenslag i forruden. Det er frit, om du vil betale pr. måned eller år. Se pris, selvrisiko og fordele på PDF.

Se fordele

Dine oplysninger

car person info desc
Udfyld felterne, så modtager du en mail med leasingtilbuddet, du kan se her på siden. Du blvier herefter kontaktet af en leasingrådgiver senest næstkommende hverdag.
Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til fcac-compliancenordic@fcagroup.com. I øvrigt henvises til afsnittet her på siden om behandling af persondata.

Priserne er inkl. finansierings- og lev. omk., moms, serviceaftale og vejhjælp, men ekskl. ejerafgift, forsikring, forbrugsvæsker, dæk og ekstraudstyr. Krav om kaskoforsikring og betinget af endelig kreditgodkendelse af FCA Capital Danmark. Vi tager forbehold for fejl og udsolgte situationer. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr.

Din pris

Md ydelse i alt

Løbetid i mdr. / Km kørsel i perioden

Førstegangsydelse i alt

Samlet betaling i perioden

Løbetid i mdr.

Km kørsel i perioden

Førstegangsydelse i alt

Leasingaftale

Ekstraudstyr

Månedlig ydelse i alt

Leasingaftale

Ekstraudstyr

Samlet betaling i perioden