Alfa Romeo Stelvio 190 hk diesel Super

Car images
Alfa Romeo Stelvio 190 hk Super

Beskrivelse

Car desc
Stelvio er en ægte Alfa Romeo fra alle vinkler og i hver enkelt detalje. Ikonisk italiensk design har formgivet en uovertruffen SUV. Stelvio er elegant og Alfa Romeos design giver en følelse af kompakthed og smidighed kombineret med den alsidighed, rummelighed og lasteevne, der kendetegner en traditionel SUV.

Energi: B
Brændstoføkonomi v. blandet kørsel: 16.1 km/l
CO2 udledning: 161 g/km
Mere

Udstyr

18” alufælge
6-vejs elektrisk justérbare forsæder med varme
Splitbagsæde
Keyless smart start
Varme i rat
Regn- og lyssensor
Forward Collision Warning
Fartpilot
Nødbremse

Vil du vide mere om bilens specifikationer eller se hele udstyrslisten kan du besøge henholdsvis www.alfaromeo.dk eller http://docs.alfaromeo.dk/Prislister/Stelvioprisliste/?page=1.

Mere

Ekstraudstyr

Forsikring

Alfa Romeo Forsikring

690,- kr pr md.

Alfa Romeo Forsikring er skræddersyet specielt til din Alfa Romeo, og vi lægger vægt på tryghed, gode dækninger og en konkurrencedygtig pris. Når du privatleaser din Alfa Romeo, er du ekstra dækket med Alfa Romeo Forsikring. Det er du fordi, Alfa Romeo Forsikring har Leasing Basis dækning med afleveringsdækning og refusion af førstegangsydelsen ved totalskade eller tyveri. *Pris Forsikring fra 690 kr./md. Årlig pris fra 8.280 kr. ved md. betaling, inkl. alle afgifter og gebyrer. Gælder kunder > 24 år, som ikke er i RKI, og højst har haft 3 skader inden for de sidste 3 år. Dækning: ansvar, kasko og LeasingBasis. Selvrisiko 5.000 kr.

Se fordele

Dine oplysninger

car person info desc
Udfyld felterne, så modtager du en mail med leasingtilbuddet, du kan se her på siden. Du blvier herefter kontaktet af en leasingrådgiver senest næstkommende hverdag.
Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til fcac-compliancenordic@fcagroup.com. I øvrigt henvises til afsnittet her på siden om behandling af persondata.

Priserne er inkl. finansierings- og lev. omk., moms, serviceaftale og vejhjælp, men ekskl. ejerafgift, forsikring, forbrugsvæsker, dæk og ekstraudstyr. Krav om kaskoforsikring og betinget af endelig kreditgodkendelse af FCA Capital Danmark. Vi tager forbehold for fejl og udsolgte situationer. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr.

Din pris

Md ydelse i alt

Løbetid i mdr. / Km kørsel i perioden

Førstegangsydelse i alt

Samlet betaling i perioden

Løbetid i mdr.

Km kørsel i perioden

Førstegangsydelse i alt

Leasingaftale

Ekstraudstyr

Månedlig ydelse i alt

Leasingaftale

Ekstraudstyr

Samlet betaling i perioden