Fiat 500C Lounge PLUS

Beskrivelse

Car desc
Ægte myter forældes ikke, de forandres. Ligesom 500, ikonet for design og italiensk livsstil, som i næsten 60 år er blevet genopfundet og fornyet, og stadig forblevet trofast mod sin evige ånd. Den har været pop og cool i et helt liv, og i dag genfødes 500 i virkeligheden med en tand mere dristig og forførende karakter, og møder verden med et nyt look: et elskværdigt og imødekommende ansigt, der er klar til at forbløffe og erobre alle.

Tilbuddet gælder til 31/3-2020 eller så længe lager haves

Energi: A
Brændstoføkonomi v. blandet kørsel: 16,1 km/l
CO2 udledning: 88 g/km
Mere

Udstyr

Udvalgt standard udstyr:

7" HD skærm med carplay
Parkeringssensor bag
Automatisk klimaanlæg
Mobiltilslutning samt medieafspilning
Multifunktionsrat i læder
Indfarvede sidespejle med varme

Vil du vide mere om bilens specifikationer eller se hele udstyrslisten kan du besøge henholdsvis www.fiat.dk ellerhttp://docs.fiat.dk/Prislister/500prisliste/?page=4

Mere

Ekstraudstyr

Forsikring

Fiat Forsikring

339,- kr pr md.

FCA Capital forsikring er skræddersyet specielt til din Fiat. Når du privatleaser din Fiat kan vi tilbyde dig en fordelagtig forsikring, der giver dig god dækning og attraktive fordele. I det gældende tilbud er det en fast pris med frit kilometerforbrug. Du får også en fri lånebil ved en eventuel skadesreparation og der er fri reparation af stenslag i forruden. Det er frit, om du vil betale pr. måned eller år. Se pris, selvrisiko og fordele på PDF.

Se fordele

Dine oplysninger

car person info desc
Udfyld felterne, så modtager du en mail med leasingtilbuddet, som du kan se her på siden. Du bliver herefter kontaktet af en forhandler senest næstkommende hverdag.
Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til fcac-compliancenordic@fcagroup.com. I øvrigt henvises til afsnittet her på siden om behandling af persondata.

Priserne er inkl. finansierings- og lev. omk., moms, serviceaftale og vejhjælp, men ekskl. ejerafgift, forsikring, forbrugsvæsker, dæk og ekstraudstyr. Krav om kaskoforsikring og betinget af endelig kreditgodkendelse af FCA Capital Danmark. Vi tager forbehold for fejl og udsolgte situationer. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr.

Din pris

Md ydelse i alt

Løbetid i mdr. / Km kørsel i perioden

Førstegangsydelse i alt

Samlet betaling i perioden

Løbetid i mdr.

Km kørsel i perioden

Førstegangsydelse i alt

Leasingaftale

Ekstraudstyr

Månedlig ydelse i alt

Leasingaftale

Ekstraudstyr

Samlet betaling i perioden