Fiat 500C Lounge PLUS 1.0 70 hk Hybrid

Beskrivelse

Car desc
Grundet nye regler for bilafgifter, gælder dette tilbud kun ved indregistrering senest 17. december 2020.

Ægte myter forældes ikke, de forandres. Ligesom 500, ikonet for design og italiensk livsstil, som i næsten 60 år er blevet genopfundet og fornyet, og stadig forblevet trofast mod sin evige ånd. Den har været pop og cool i et helt liv, og i dag genfødes 500 i virkeligheden med en tand mere dristig og forførende karakter, og møder verden med et nyt look: et elskværdigt og imødekommende ansigt, der er klar til at forbløffe og erobre alle.

Tilbuddet gælder til 31/3-2020 eller så længe lager haves

Energi: A
Brændstoføkonomi v. blandet kørsel: 18,9 km/l
CO2 udledning: 122 g/km

Forbrugs- og emissionstal er beregnet efter WLTP-metoden for kombineret kørsel på biler med standardudstyr. Det endelige forbrug afhænger af den enkelte bil, da ekstraudstyr,
vejrforhold og kørselsmønster påvirker emissionstal, pris og ejerafgift. De viste biler er med ekstraudstyr. Denne prisliste er gældende fra d. 11. januar 2021. Alle priser er i DKK inkl.
moms. Priser, specifikationer og udstyr er af vejledende art og kan ændres uden varsel. Der tages forbehold for ændringer som følge af statens regulering af registreringsafgiften. Importør: FCA Denmark A/S.
Mere

Udstyr

Udvalgt standard udstyr:

LOUNGE PLUS
(UDOVER UDSTYR I LOUNGE)
Klimaanlæg
Fast glastag (Ikke på Cabriolet)
Parkeringssensor bag
Indfarvede el-sidespejle m. varme

Vil du vide mere om bilens specifikationer eller se hele udstyrslisten kan du besøge henholdsvis www.fiat.dk ellerhttp://docs.fiat.dk/Prislister/500prisliste/?page=4

Mere

Ekstraudstyr

Forsikring

Fiat Forsikring

339,- kr pr md.

FCA Capital forsikring er skræddersyet specielt til din Fiat. Når du privatleaser din Fiat kan vi tilbyde dig en fordelagtig forsikring, der giver dig god dækning og attraktive fordele. I det gældende tilbud er det en fast pris med frit kilometerforbrug. Du får også en fri lånebil ved en eventuel skadesreparation og der er fri reparation af stenslag i forruden. Det er frit, om du vil betale pr. måned eller år. Se pris, selvrisiko og fordele på PDF.

Se fordele

Dine oplysninger

car person info desc
Udfyld felterne, så modtager du en mail med leasingtilbuddet, som du kan se her på siden. Du bliver herefter kontaktet af en forhandler senest næstkommende hverdag.
Samtykkeerklæring
Jeg kan altid kontakte FCAC vedrørende mine data og mit samtykke.
Jeg kan altid trække mit samtykke tilbage ved henvendelse direkte til FCAC via e-mail eller pr. telefon.
Jeg kan læse mere om databehandling hos FCAC i afsnittet om ”Behandling af persondata”.
Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til fcac-compliancenordic@fcagroup.com. I øvrigt henvises til afsnittet her på siden om behandling af persondata.

Priserne er inkl. finansierings- og lev. omk., moms, serviceaftale og vejhjælp, men ekskl. ejerafgift, forsikring, forbrugsvæsker, dæk og ekstraudstyr. Krav om kaskoforsikring og betinget af endelig kreditgodkendelse af FCA Capital Danmark. Vi tager forbehold for fejl og udsolgte situationer. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr.

Din pris

Md ydelse i alt

Løbetid i mdr. / Km kørsel i perioden

Førstegangsydelse i alt

Samlet betaling i perioden

Løbetid i mdr.

Km kørsel i perioden

Førstegangsydelse i alt

Leasingaftale

Ekstraudstyr

Månedlig ydelse i alt

Leasingaftale

Ekstraudstyr

Samlet betaling i perioden