Alfa Romeo Giulia 200 hk benzin Super

Car images
Alfa Romeo Giulia 200 hk Super

Beskrivelse

Car desc
"Stil er en medfødt kvalitet. Det er derfor Giulia som standard indeholder alle de umiskendelige Alfa Romeo-kvaliteter: Proportionssans, enkelthed, eksklusive overflader og passioneret håndværk. Forrest ses det tredelte kølergitter, som måske er den mest berømte og genkendelige front i bilhistorien. Fra siden markerer en skarp linje dørene og Giulias muskuløse bagende.

Energi: B
Brændstoføkonomi v. blandet kørsel: 12.8 km/l
CO2 udledning: 161 g/km"

Mere

Udstyr

Alfa "DNA" vælger med 3 køreprogrammer
LED-kørelys
17" alufælge
Nøglefri start
Regn og lyssensor
Forward Collision Warning
6,5" ALFA "Connect" m. radio, Mp3, Aux og Bluetooth
Læderrat med startknap

Vil du vide mere om bilens specifikationer eller se hele udstyrslisten kan du besøge henholdsvis www.alfaromeo.dk eller http://docs.alfaromeo.dk/Prislister/Giuliaprisliste/

Mere

Ekstraudstyr

Forsikring

Alfa Romeo Forsikring

548,- kr pr md.

Alfa Romeo Forsikring er skræddersyet specielt til din Alfa Romeo, og vi lægger vægt på tryghed, gode dækninger og en konkurrencedygtig pris. Når du privatleaser din Alfa Romeo, er du ekstra dækket med Alfa Romeo Forsikring. Det er du fordi, Alfa Romeo Forsikring har Leasing Basis dækning med afleveringsdækning og refusion af førstegangsydelsen ved totalskade eller tyveri. *Pris Forsikring fra 548 kr./md. Årlig pris fra 6.576 kr. ved md. betaling, inkl. alle afgifter og gebyrer. Gælder kunder > 24 år, som ikke er i RKI, og højst har haft 3 skader inden for de sidste 3 år. Dækning: ansvar, kasko og LeasingBasis. Selvrisiko 5.000 kr.

Se fordele

Dine oplysninger

car person info desc
Udfyld felterne, så modtager du en mail med leasingtilbuddet, du kan se her på siden. Du blvier herefter kontaktet af en leasingrådgiver senest næstkommende hverdag.
Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til fcac-compliancenordic@fcagroup.com. I øvrigt henvises til afsnittet her på siden om behandling af persondata.

Priserne er inkl. finansierings- og lev. omk., moms, serviceaftale og vejhjælp, men ekskl. ejerafgift, forsikring, forbrugsvæsker, dæk og ekstraudstyr. Krav om kaskoforsikring og betinget af endelig kreditgodkendelse af FCA Capital Danmark. Vi tager forbehold for fejl og udsolgte situationer. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr.

Din pris

Md ydelse i alt

Løbetid i mdr. / Km kørsel i perioden

Førstegangsydelse i alt

Samlet betaling i perioden

Løbetid i mdr.

Km kørsel i perioden

Førstegangsydelse i alt

Leasingaftale

Ekstraudstyr

Månedlig ydelse i alt

Leasingaftale

Ekstraudstyr

Samlet betaling i perioden