Jeep Renegade 120 hk First edition

Car images
Jeep Renegade 120 hk First edition
Jeep Renegade 120 hk First edition

Beskrivelse

Car desc
Med en rummelighed blandt de bedste i klassen, et stort bagagerum, masser af geniale opbevaringspladser, mere hovedplads og maksimal bredde i sin kategori, har Jeep® Renegade rigelig plads og masser af komfort. Den nye Jeep Renegade er en kompakt SUV med maksimal kapacitet, og som skiller sig ud på vejen sit markante og robuste udseende. Avancerede sikkerhedsfunktioner i kombination helt nye benzin- og re-designede dieselmotorer gør at du kan slappe af og nyde turen. Gør dig klar til at udforske verden med Jeep.

Energi: B
Brændstoføkonomi v. blandet kørsel: 13,5 km/l
CO2 udledning: 169 gr/km
Mere

Udstyr

Udvalgt standard udstyr:

Klimaanlæg, 2-zoner
Varme i forsæder
Vognbaneassistent med aktiv styring
Læderrat med varme
Automatisk nødbremse
Adaptiv fartpilot
Apple Carplay
7'' Uconnecte HD touch-skærm m.DAB og Bluetooth

+ First edition udstyr:
Lyspakke
Komfortpakke
Udsynspakke

Vil du vide mere om bilens specifikationer eller se hele udstyrslisten kan du besøge henholdsvis www.jeep.dk eller http://docs.jeep.dk/Prislister/Jeepprisliste/#/.

Mere

Ekstraudstyr

Forsikring

JEEP Forsikring

398,- kr pr md.

JEEP Forsikring er skræddersyet specielt til din JEEP, og vi lægger vægt på tryghed, gode dækninger og en konkurrencedygtig pris. Når du privatleaser din JEEP, er du ekstra dækket med JEEP Forsikring. Det er du fordi, JEEP Forsikring har Leasing Basis dækning med afleveringsdækning og refusion af førstegangsydelsen ved totalskade eller tyveri.

Se fordele

Dine oplysninger

car person info desc
Udfyld felterne, så modtager du en mail med leasingtilbuddet, du kan se her på siden. Du blvier herefter kontaktet af en leasingrådgiver senest næstkommende hverdag.
Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til fcac-compliancenordic@fcagroup.com. I øvrigt henvises til afsnittet her på siden om behandling af persondata.

Priserne er inkl. finansierings- og lev. omk., moms, serviceaftale og vejhjælp, men ekskl. ejerafgift, forsikring, forbrugsvæsker, dæk og ekstraudstyr. Krav om kaskoforsikring og betinget af endelig kreditgodkendelse af FCA Capital Danmark. Vi tager forbehold for fejl og udsolgte situationer. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr.

Din pris

Md ydelse i alt

Løbetid i mdr. / Km kørsel i perioden

Førstegangsydelse i alt

Samlet betaling i perioden

Løbetid i mdr.

Km kørsel i perioden

Førstegangsydelse i alt

Leasingaftale

Ekstraudstyr

Månedlig ydelse i alt

Leasingaftale

Ekstraudstyr

Samlet betaling i perioden