KAMPAGNE Fiat 500C 1.2 DELUXE

Car images
500C 1.2 DELUXE

Beskrivelse

Car desc
Kampagnebil. Tilbuddet gælder så længe lager haves.

Længes du efter at dase i solen? Så rul den elektriske kaleche ned, og nyd solens stråler i en 500C. Når den innovative elektriske kaleche på 500C åbner, afslører den samtidig sine enestående, stilfulde detaljer: den forkromede forkant, bagruden af glas, den ekstra stoplygte og den frække spoiler. Alt det kræver, er et tryk på knappen for at lukke solskinnet ind.

Energi: A
Brændstoføkonomi v. blandet kørsel: 15,6 km/l
CO2 udledning: 146 g/km
Mere

Udstyr

På denne kampagne variant er alle biler lagerbiler. Yderligere ekstra udstyr som skal bestilles fra fabrikken vil derfor ikke være muligt

Udvalgt standard udstyr:

Navigation med 5" touch skærm
Luksuriøse lædersæder
15" alufælge
Parkeringssensor bag

Vil du vide mere om bilens specifikationer eller se hele udstyrslisten kan du besøge henholdsvis www.fiat.dk eller http://docs.fiat.dk/Prislister/500prisliste/#/.

Mere

Ekstraudstyr

Forsikring

Fiat Forsikring

331,- kr pr md.

Fiat Forsikring er skræddersyet specielt til din Fiat, og vi lægger vægt på tryghed, gode dækninger og en konkurrencedygtig pris. Når du privatleaser din Fiat, er du ekstra dækket med Fiat Forsikring. Det er du fordi, Fiat Forsikring har Leasing Basis dækning med afleveringsdækning og refusion af førstegangsydelsen ved totalskade eller tyveri. *Pris Forsikring fra 331 kr./md. Årlig pris fra 3.972 kr. ved md. betaling, inkl. alle afgifter og gebyrer. Gælder kunder > 24 år, som ikke er i RKI, og højst har haft 3 skader inden for de sidste 3 år. Dækning: ansvar, kasko og LeasingBasis. Selvrisiko 5.000 kr.

Se fordele

Dine oplysninger

car person info desc
Udfyld felterne, så modtager du en mail med leasingtilbuddet, som du kan se her på siden. Du bliver herefter kontaktet af en leasingrådgiver senest næstkommende hverdag.
Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til fcac-compliancenordic@fcagroup.com. I øvrigt henvises til afsnittet her på siden om behandling af persondata.

Priserne er inkl. finansierings- og lev. omk., moms, serviceaftale og vejhjælp, men ekskl. ejerafgift, forsikring, forbrugsvæsker, dæk og ekstraudstyr. Krav om kaskoforsikring og betinget af endelig kreditgodkendelse af FCA Capital Danmark. Vi tager forbehold for fejl og udsolgte situationer. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr.

Din pris

Md ydelse i alt

Løbetid i mdr. / Km kørsel i perioden

Førstegangsydelse i alt

Samlet betaling i perioden

Løbetid i mdr.

Km kørsel i perioden

Førstegangsydelse i alt

Leasingaftale

Ekstraudstyr

Månedlig ydelse i alt

Leasingaftale

Ekstraudstyr

Samlet betaling i perioden