Alfa Romeo Giulia 200 hk GrandPrix

Car images
Alfa Romeo Giulia 200 HK Edizione

Beskrivelse

Car desc
Stil er en medfødt kvalitet. Det er derfor Giulia som standard indeholder alle de umiskendelige Alfa Romeo-kvaliteter: Proportionssans, enkelthed, eksklusive overflader og passioneret håndværk. Forrest ses det tredelte kølergitter, som måske er den mest berømte og genkendelige front i bilhistorien. Fra siden markerer en skarp linje dørene og Giulias muskuløse bagende.
Tilbuddet gælder så længe lager haves.

Energi: B
Brændstoføkonomi v. blandet kørsel: 12,8 km/l
CO2 udledning: 181 g/km
Mere

Udstyr

Udvalgt standard udstyr:

Apple Carplay
Automatisk nedblændelige bak– og sidespejle.
Adaptiv fartpilot
Integreret navigation med stor skærm og DAB radio
7” TFT display i instrumenthus
Xenon gasforlygter
Ekstra usb–stik bag
Alufælge
Klimapakke

Vil du vide mere om bilens specifikationer eller se hele udstyrslisten kan du besøge henholdsvis www.alfaromeo.dk eller http://docs.alfaromeo.dk/Prislister/Giuliaprisliste/?page=1.

Mere

Ekstraudstyr

Forsikring

FCA Capital forsikring fra

639,- kr pr md.

FCA Capital forsikring er skræddersyet specielt til din Alfa Romeo. Når du privatleaser din Alfa Romeo kan vi tilbyde dig en fordelagtig forsikring, der giver dig god dækning og attraktive fordele. I det gældende tilbud er det en fast pris med frit kilometerforbrug. Du får også en fri lånebil ved en eventuel skadesreparation og der er fri reparation af stenslag i forruden. Det er frit, om du vil betale pr. måned eller år. Se pris, selvrisiko og fordele på PDF.

Se fordele

Dine oplysninger

car person info desc
Udfyld felterne, så modtager du en mail med leasingtilbuddet, som du kan se her på siden. Du bliver herefter kontaktet af en leasingrådgiver senest næstkommende hverdag.
Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til fcac-compliancenordic@fcagroup.com. I øvrigt henvises til afsnittet her på siden om behandling af persondata.

Priserne er inkl. finansierings- og lev. omk., moms, serviceaftale og vejhjælp, men ekskl. ejerafgift, forsikring, forbrugsvæsker, dæk og ekstraudstyr. Krav om kaskoforsikring og betinget af endelig kreditgodkendelse af FCA Capital Danmark. Vi tager forbehold for fejl og udsolgte situationer. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr.

Din pris

Md ydelse i alt

Løbetid i mdr. / Km kørsel i perioden

Førstegangsydelse i alt

Samlet betaling i perioden

Løbetid i mdr.

Km kørsel i perioden

Førstegangsydelse i alt

Leasingaftale

Ekstraudstyr

Månedlig ydelse i alt

Leasingaftale

Ekstraudstyr

Samlet betaling i perioden