Alfa Romeo Giulietta 240 hk benzin Veloce

Car images
Alfa Romeo Giulietta

Beskrivelse

Car desc
”Prisen er gældende ved indregistrering senest i marts måned 2019”
Vi opdaterer snart med nye priser.

Dedikeret til dem, som sætter sportslighed og køreglæde over alt andet. Giulietta: Et ikon af det nye Alfa Romeo. Uforlignelig med mange stilelementer, som det enestående tredelte kølergitter og den markante kofanger, som genkalder mærkets legendariske udseende. LED lys i forlygter, hækspoiler, og specifikke rørhale gør den endnu mere sportslig.

Energi: C
Brændstoføkonomi v. blandet kørsel: 14,7 km/l
CO2 udledning: 157 g/km
Mere

Udstyr

Udvalgt standard udstyr:

To-zone klimaanlæg
Ekstra tonede ruder, bag
Tågeforlygter
Forlygtevaskere
Xenon gasforlygter
Sportspedaler
Cruise control
16” Letmetalfælge
Varme i forsæder
Parkeringssensor, bag

Vil du vide mere om bilens specifikationer eller se hele udstyrslisten kan du besøge henholdsvis www.alfaromeo.dk eller http://docs.alfaromeo.dk/Prislister/Giuliettaprisliste/#/.

Mere

Ekstraudstyr

Forsikring

Alfa Romeo Forsikring

464,- kr pr md.

Alfa Romeo Forsikring er skræddersyet specielt til din Alfa Romeo, og vi lægger vægt på tryghed, gode dækninger og en konkurrencedygtig pris. Når du privatleaser din Alfa Romeo, er du ekstra dækket med Alfa Romeo Forsikring. Det er du fordi, Alfa Romeo Forsikring har Leasing Basis dækning med afleveringsdækning og refusion af førstegangsydelsen ved totalskade eller tyveri. *Pris Forsikring fra 464 kr./md. Årlig pris fra 5.568 kr. ved md. betaling, inkl. alle afgifter og gebyrer. Gælder kunder > 24 år, som ikke er i RKI, og højst har haft 3 skader inden for de sidste 3 år. Dækning: ansvar, kasko og LeasingBasis. Selvrisiko 5.000 kr.

Se fordele

Dine oplysninger

car person info desc
Udfyld felterne, så modtager du en mail med leasingtilbuddet, som du kan se her på siden. Du bliver herefter kontaktet af en leasingrådgiver senest næstkommende hverdag.
Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til fcac-compliancenordic@fcagroup.com. I øvrigt henvises til afsnittet her på siden om behandling af persondata.

Priserne er inkl. finansierings- og lev. omk., moms, serviceaftale og vejhjælp, men ekskl. ejerafgift, forsikring, forbrugsvæsker, dæk og ekstraudstyr. Krav om kaskoforsikring og betinget af endelig kreditgodkendelse af FCA Capital Danmark. Vi tager forbehold for fejl og udsolgte situationer. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr.

Din pris

Md ydelse i alt

Løbetid i mdr. / Km kørsel i perioden

Førstegangsydelse i alt

Samlet betaling i perioden

Løbetid i mdr.

Km kørsel i perioden

Førstegangsydelse i alt

Leasingaftale

Ekstraudstyr

Månedlig ydelse i alt

Leasingaftale

Ekstraudstyr

Samlet betaling i perioden