JEEP Compass 170 hk Diesel Limited

Car images
JEEP Compass 170 hk AWD
JEEP Compass 170 hk AWD

Beskrivelse

Car desc
Jeeps nyeste SUV, den rummelige Compass, er nu klar til at indtage det danske marked. Den helt nye model fra Jeep er en flot veludstyret bil, som både kan bruges i dagligdagen med familien eller til seriøs terrænkørsel. Jeep Compass er en ægte Jeep og tro mod sit ophav.

Energi: B
Brændstoføkonomi v. blandet kørsel: 13,3 km/l
CO2 udledning: 197 g/km
Mere

Udstyr

Udvalgt standard udstyr:

Apple Carplay
8,4" U-connect med navigation
TFT Display
2-zonet klima anlæg
18" alufælge
Xenonforlygter
Keyless entry
LED-kørelys

Vil du vide mere om bilens specifikationer eller se hele udstyrslisten kan du besøge henholdsvis www.jeep.dk eller http://docs.jeep.dk/Prislister/Jeepprisliste/#/.

Mere

Ekstraudstyr

Forsikring

JEEP Forsikring

523,- kr pr md.

JEEP Forsikring er skræddersyet specielt til din JEEP, og vi lægger vægt på tryghed, gode dækninger og en konkurrencedygtig pris. Når du privatleaser din JEEP, er du ekstra dækket med JEEP Forsikring. Det er du fordi, JEEP Forsikring har Leasing Basis dækning med afleveringsdækning og refusion af førstegangsydelsen ved totalskade eller tyveri. *Pris Forsikring fra 523 kr./md. Årlig pris fra 6.276 kr. ved md. betaling, inkl. alle afgifter og gebyrer. Gælder kunder > 24 år, som ikke er i RKI, og højst har haft 3 skader inden for de sidste 3 år. Dækning: ansvar, kasko og LeasingBasis. Selvrisiko 5.000 kr.

Se fordele

Dine oplysninger

car person info desc
Udfyld felterne, så modtager du en mail med leasingtilbuddet, som du kan se her på siden. Du bliver herefter kontaktet af en leasingrådgiver senest næstkommende hverdag.
Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til fcac-compliancenordic@fcagroup.com. I øvrigt henvises til afsnittet her på siden om behandling af persondata.

Priserne er inkl. finansierings- og lev. omk., moms, serviceaftale og vejhjælp, men ekskl. ejerafgift, forsikring, forbrugsvæsker, dæk og ekstraudstyr. Krav om kaskoforsikring og betinget af endelig kreditgodkendelse af FCA Capital Danmark. Vi tager forbehold for fejl og udsolgte situationer. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr.

Din pris

Md ydelse i alt

Løbetid i mdr. / Km kørsel i perioden

Førstegangsydelse i alt

Samlet betaling i perioden

Løbetid i mdr.

Km kørsel i perioden

Førstegangsydelse i alt

Leasingaftale

Ekstraudstyr

Månedlig ydelse i alt

Leasingaftale

Ekstraudstyr

Samlet betaling i perioden