Fiat 500C Lounge 1.0 70 hk Hybrid

Car images
Fiat 500C Lounge 1.0 70 hk Hybrid

Beskrivelse

Car desc
Glamourøst, italiensk design og 500-modellens ægte værdier, et verdensberømt ikon sammensat i en moderne stil til en bil med en elegant storbysjæl.

Energi: A +
Brændstoføkonomi v. blandet kørsel: 18,9 km/l
CO2 udledning: 120 g/km

Forbrugs- og emissionstal er beregnet efter WLTP-metoden for kombineret kørsel på biler med standardudstyr. Det endelige forbrug afhænger af den enkelte bil, da ekstraudstyr,
vejrforhold og kørselsmønster påvirker emissionstal, pris og ejerafgift. De viste biler er med ekstraudstyr. Denne prisliste er gældende fra d. 11. januar 2021. Alle priser er i DKK inkl.
moms. Priser, specifikationer og udstyr er af vejledende art og kan ændres uden varsel. Der tages forbehold for ændringer som følge af statens regulering af registreringsafgiften. Importør: FCA Denmark A/S.
Mere

Udstyr

Bemærk: Denne version findes kun i farve 735 Grå.

Udvalgt standard udstyr:

15” alufælge
Indfarvede sidespejle
Fartpilot
7” Uconnect™ m. touch skærm
Apple Carplay

Vil du vide mere om bilens specifikationer eller se hele udstyrslisten kan du besøge henholdsvis www.fiat.dk eller http://docs.fiat.dk/Prislister/500prisliste/#/.

Mere

Ekstraudstyr

Forsikring

Fiat Forsikring

331,- kr pr md.

Fiat Forsikring er skræddersyet specielt til din Fiat, og vi lægger vægt på tryghed, gode dækninger og en konkurrencedygtig pris. Når du privatleaser din Fiat, er du ekstra dækket med Fiat Forsikring. Det er du fordi, Fiat Forsikring har Leasing Basis dækning med afleveringsdækning og refusion af førstegangsydelsen ved totalskade eller tyveri. *Pris Forsikring fra 331 kr./md. Årlig pris fra 3.895 kr. ved md. betaling, inkl. alle afgifter og gebyrer. Gælder kunder > 24 år, som ikke er i RKI, og højst har haft 3 skader inden for de sidste 3 år. Dækning: ansvar, kasko og LeasingBasis. Selvrisiko 5.000 kr.

Se fordele

Dine oplysninger

car person info desc
Udfyld felterne, så modtager du en mail med leasingtilbuddet, som du kan se her på siden. Du bliver herefter kontaktet af en leasingrådgiver senest næstkommende hverdag.
Samtykkeerklæring
Jeg kan altid kontakte FCAC vedrørende mine data og mit samtykke.
Jeg kan altid trække mit samtykke tilbage ved henvendelse direkte til FCAC via e-mail eller pr. telefon.
Jeg kan læse mere om databehandling hos FCAC i afsnittet om ”Behandling af persondata”.
Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til fcac-compliancenordic@fcagroup.com. I øvrigt henvises til afsnittet her på siden om behandling af persondata.

Priserne er inkl. finansierings- og lev. omk., moms, serviceaftale og vejhjælp, men ekskl. ejerafgift, forsikring, forbrugsvæsker, dæk og ekstraudstyr. Krav om kaskoforsikring og betinget af endelig kreditgodkendelse af FCA Capital Danmark. Vi tager forbehold for fejl og udsolgte situationer. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr.

Din pris

Md ydelse i alt

Løbetid i mdr. / Km kørsel i perioden

Førstegangsydelse i alt

Samlet betaling i perioden

Løbetid i mdr.

Km kørsel i perioden

Førstegangsydelse i alt

Leasingaftale

Ekstraudstyr

Månedlig ydelse i alt

Leasingaftale

Ekstraudstyr

Samlet betaling i perioden