Se vores store udvalg af

Fiat biler til privatleasing

Find biler her
Fiat 500

Vi får dig ud at køre - nemt og enkelt.

Hos FCA Capital kan du lease din bil på de vilkår, der passer bedst til dine behov. Det er nemt og hurtigt, at lease din bil igennem FCA Capital, og vi ser altid mulighederne frem for begrænsningerne.

Leasing fra:
1.995,-
Leasing fra:
1.995,-
Leasing fra:
2.095,-
Leasing fra:
2.295,-

Begyndelsen

Det italienske bileventyr startede den 11. juli 1899 i Torino, hovedby i regionen Piemonte, hvor Fiat Spa. (Fabbrica Italiana Automobili Torino) blev grundlagt. Torino er i starten af 1900-tallet en af de hurtigst voksende industribyer i Italien, ikke mindst når det kommer til motorindustrien. En af grundlæggerne af Fiat er den visionære Giovanni Agnelli, som i 1902 bliver administrerende direktør. I starten af 1900-tallet er biler en luksusvare, og det er noget af det, som Fiat vil ændre på, da de vil lave biler til almindelige mennesker og ikke bare til de velhavende.

Fiats histiore
Fiat histoie

I 1916...

påbegynder Fiat opførelsen af Lingotto-fabrikken i Torino, som ved dens færdiggørelse i 1922 er den største bilfabrik i Europa. Den bliver hurtigt flagskibet inden for italiensk bilindustri, og er det frem til nedlæggelsen som bilfabrik i 1980’erne. Der er et klart behov for fabrikken, da der nu findes 1 bil pr. 762 italienere, og bilen er dermed ikke længere nær så stor en luksusvare. I 1940’erne er der 1 bil pr. 123 italienere, og Fiat bygger derfor endnu et fabrikskompleks – Mirafiori – der opfylder virksomhedens ønske om masseproduktion, og som den dag i dag stadig producerer biler.

I 50’erne...

kommer der endnu mere gang i produktionen af personbiler, og Mirafiori-fabrikskomplekset udvides. I 1966 overtager grundlægger Giovanni Agnellis barnebarn, af samme navn, ledelsen, og bekræfter Agnelli-familiens indflydelse på virksomheden. Fra midten af 1960’erne til slutningen af 70’erne går der fra at være 1 bil pr. 96 italienere til at være 1 bil pr. 28 italienere. Virksomhedens eksport og produktion er stadig stigende, og der bygges nu også fabrikker i Syditalien.

Fiat
Fiats histiore

Op gennem 90’erne...

bliver konkurrencen hårdere, og for at skille sig ud fra mængden promoverer virksomheden sig som et nytænkende mærke med avantgardeteknologi til overkommelige priser. Det resulterer i relanceringen af den nye Fiat 500, hvor Fiat kommer stærkt tilbage efter nogle tvivlsomme forsøg med større bilmodeller. Men med Fiat 500 vender Fiat tilbage til rødderne – små biler til overkommelige priser men med masser af udstyr og teknologi.

I Danmark...

er Fiat det bilmærke der flest gange er løbet med titlen som ”Årets Bil i Danmark”. Hele 9 gange er Fiat blevet tildelt dette eftertragtede emblem. På koncernplan er det mellem Fiat og Alfa Romeo blevet til hele 11 sejre, hvilket også er mere end noget andet bilmærke. Også på internationalt plan holdes rekorden i fin stil med 9 sejre til Fiat-mærket og 12 på koncernplan i ”Car Of The Year” – hvilket ingen andre bilmærker kommer bare i nærheden af.

Vi tror på vores produkter og på vores iderigdom, og vi ved, at dette vil skabe vores fremtid.

Fiats histiore