Se vores store udvalg af

Alfa Romeo biler til privatleasing

Find biler her
Alfa Romeo Giulia

Vi får dig ud at køre - nemt og enkelt.

Hos FCA Capital kan du lease din bil på de vilkår, der passer bedst til dine behov. Det er nemt og hurtigt, at lease din bil igennem FCA Capital, og vi ser altid mulighederne frem for begrænsningerne.

Den første ALFA

ALFA (Anonima Lombarda Fabbrica Automobili) lancerede sin første bil i 1910, 24 HP, designet af Giuseppe Merosi. Fem år senere blev fabrikken overtaget af Nicola Romeo, der skifter navnet til Alfa Romeo. Alfa Romeo sætter hurtigt nye standarder for bilindustrien, og bliver synonymet med ægte køreglæde for millioner af ”Alfisti” og bilentusiaster verden over.

alfa romeo 24 HP
alfa romeos historie

I over hundrede år...

har Alfa Romeo ikke bare bygget – men skabt biler. Hver enkelt model stræber efter at levere en smuk, inspirerende og fremfor alt personlig køreoplevelse. En Alfa Romeo er mere end blot en maskine. Det er legemliggørelsen af en kompromisløs stræben efter teknologisk perfektion parret med det udprægede italienske flair for design. Takket være ikoniske modeller som 1900, Giulietta, Giulia, 1600 Spider Duetto, 75, 164, 147 og mange flere – er og bliver Alfa Romeo et af verdens mest efterstræbte mærker.

Siden sin grundlæggelse...

har Alfa Romeo konkurreret på racerbanen. Quadrofoglio-emblemet har domineret legendariske løb som Targa Florio, Mille Miglia og Le Mans og vundet hele 5 verdensmesterskaber inden for motorsporten. Det første GP World Championship nogensinde i 1925 med P2, de første to F1 championships med den legendariske 158 og 159 Alfetta, 1975 World Manufacturer’s Championship med 33 TT 12 og World Sport Championship i 1977 med 33 SC 12.

alfa romeos historie
alfa romeos historie

Fremtiden

Alfa Romeo har sat mange uudslettelige spor i motorsportens historie med sin enestående P3, den fabelagtige 6C 1750, den uforglemmelige 8C og den kompromisløse 155 V6 TI DTM. Men det sidste kapitel er endnu ikke skrevet, efter Alfa Romeo i starten af 2018 annoncerede et teknisk samarbejde med Sauber.